Tandlægerne ved søerne, København

1 Bedømmelse
opdateret d. 25-03-2020

Driftstimer

Åbningstider fastsat d. 24-03-2020
torsdagto
08:00 – 20:00
fredagfr
08:00 – 18:00
lørdag
10:00 – 15:00
søndag
11:00 – 15:00
mandagma
08:00 – 20:00
tirsdagti
08:00 – 20:00
onsdagon
08:00 – 20:00
Lukket nu.
Åbner i  3 h 27 min.
3 h 27 min

Forretningsinformationer

CVRP-nr
1011221811
CVR-nr
28439148
Etableringsår
1988

Beskrivelse

Tandlægerne ved søerne tilbyder tandpleje med udgangspunkt i patienternes behov og tilstræber optimal og smertefri behandling til lave priser i en behagelig atmosfære


Stikord:
Tandlæger, Tandpleje, Tandlæge, Implantater, Kroner, Broer, Tandpine, Tandblegning, Visdomstænder, Tænder, Tand, Rodbehandling, Blegning, Implantat, Paradentosebehandling, Plastfyldninger, Porcelænskroner, Bro, Kosmetisk Tandpleje, Parodontose, Parodontosebehandling, Tandplejer, Smertefri Behandling, Plastfyldning, Tandplejere, Kirurgi, Sundhed, Velvære, Helse, Plast, Eftersyn, Røntgen, Delproteser, Weekend, Bideskinner, Tandeftersyn, Operationer, Guldkroner, Tandimplantat, Unitor, Bidskinner, Tandsmerte, Visdomstand, Paradontose, Tandrens, Lattergas, Porcelænsbroer, Kæbeled, Lørdag, Pardentose, Kæbeledsproblemer, Bruxisme, Tandlægevagt, Tænderskæren, Metalkeramikkroner, Aftenåbent, Porcelænsbro, Gratis Behandlingsforslag, Plantat, Unitors, Aftenkonsultation, Gratis Behandlingsoverslag, Gratis Konsultation, Lørdagsåbent, Weekendåbent, Gratis Konsu
Tandlægerne ved søerne er ikke opført i føljende kategorier:

Bedømmelser

Elendig tandlægeklinik

, mere end 2 år siden

Jeg fandt ud af at den her klinik ikke har verdens bedste ry, men først da det var for sent desværre.

De skulle lave en rodfyldning, men det endte med jeg måtte til en rigtig dygtig tandlæge, og blive opereret for de fejl der var blevet lavet. Det var så slemt at kun Oxynorm (stærk form for Morfin) kunne hjælpe lidt på smerterne. Men det tog de let på hos den her klinik.

Nu skal jeg til at lave erstatningssag mod dem fordi de ikke vil indrømme deres fejl, og stadig har nogle af mine penge. Selvfølgelig skal man ikke betale når man bliver forvoldt skade i stedet for at blive hjulpet.


Jeg har samme anmeldelse inde på Trustpilot.dk

De ringede med det samme da jeg havde lavet anmeldelsen, og var fuldstændig lillepige fornærmet over at jeg havet skrevet sandheden om dem. Derfor ønskede de ikke længere at annulere min regning. Så de er blevet anmeldt til myndighederne nu.

Mit råd:

Hold jer langt væk !! Det ender galt
#Dårlig behandling#inkompentent#ansvarsløs#uansvarlig
Skriv kommentar    Meld misbrug
Kommentar

af mere end 2 år siden

Kære Alexander

Vi har prøvet både skriftligt og telefonisk og ved dit fremmøde på klinikken at føre en fornuftig samtale omkring de ting du anklager os for. Vi har valgt ikke at forsætte dialogen eftersom du har truet os med en klagesag, som så kan afgøre om du har hold i dine påstande.

Jeg er dog nødt til at tage til genmæle her fordi dine angreb gør de personer, som har haft kontakt med dig meget kede af det og nervøse for hvad du kan finde på yderligere. Det er også belastende for de øvrige ca. 50 ansatte, som ikke har haft noget med dig at gøre, men hvis arbejdsplads bliver miskrediteret.

Jeg har gennemgået din journal og korrespondancen meget nøje. Du har fået lavet en akut behandling som du var tilfreds med og som du har betalt.

Du har dernæst fået lavet en korrekt udført rodbehandling som har givet meget stærke eftersmerter, mere end sædvanlig. Det beklager vi. Vi har givet den nødvendige efterbehandling med smertelindring , som er den almindelige fremgangsmåde.

Her kunne historien så have sluttet, idet den type tandpine er væk efter max en uge. Imidlertid har du opsøgt en anden tandlæge, som har valgt at lave en operativ rodbehandling.
Du har heldigvis nu fået ro i din kæbe, men ikke i dit sind.

Den behandling du har fået hos både os og den anden tandlæge har haft til hensigt at hjælpe dig. Din opfattelse af at du er fejlbehandlet hos os er ikke rigtig, jeg håber du er mand nok til at offentliggøre den afgørelse du får fra klagesagsudvalget på denne hjemmeside.

Tandlægerne ved Søerne er Københavns mest besøgte tandklinik – over 25000 afsluttede behandlinger pr. år.
Den store søgning til os skyldes, at vi i meget høj grad har tilfredse patienter. Når nogen alligevel er utilfredse med en behandling kan vi som regel finde en rimelig løsning. Det har vi også prøvet i dit tilfælde. Du har fået refunderet honoraret for den behandling du ikke var tilfreds med.
Nu kræver du også tilbagebetaling af honoraret for den akutte behandling, som du har været tilfreds med. Det er ikke rimeligt. Den tone og de personangreb du fører frem er heller ikke rimelige, de er faktisk injurierende. Jeg går ud fra at det er din hensigt at skade os, hvis det tager yderligere til må vi overlade sagen til vores advokat med henblik erstatningssag.

Tandlæge Michael Bonde Olsen
Medejer af Tandlægerne ved Søerne

Skriv en bedømmelse af Tandlægerne ved søerne!

Del dine erfaringer!

Lignende firmaer i nærheden

 1. NØRRE SØGADE 49, ST.TH
  1370  København K
  33 13 50 10
 2. Nørre Søgade 41
  1370  København K
  33 15 33 25
 3. Nørre Farimagsgade 13
  1364  København K
  69 89 60 10
 4. Rosenørns Allé 2
  1634  København V
  35 35 58 13
 5. Åboulevard 7, 2. sal. th
  1635  København V
  35 35 75 68
 6. Vester Søgade 50, St. Tv.
  1601  København V
  33 32 15 23
 7. Kortoversigt over lignende virksomheder